Thursday, March 11, 2010

eh, macam kenal?wtf??



suatu petang yg subuk seorang rakan buzz penulis n mengatakan seseorng akan masuk tv dan akan famous(statement melangit)penulis pon ok kan jer, yelah mals plak nak menyibuk, namun kawan penulis begitu teruju, nak x nak terpakselah ikot. tebe2 kluar muke nie..


ok, gamb dlm bulatan kuning nie maulana namanye, kitorg panggil mau. So, nanti tontonlah af8 k! nak undi pon boleh, but just support diorg, support our local talents..



8 comments:

Wanie-san said...

sapa plak 2??
ur friends???

hans said...

kawan ko ker mau tu?

i'msosupernotcool said...

local talent?
owh ok..
af?
err..

haha

izzad b* said...

yap, my friends,
1 class kat uitm shah alam~

sayaBerd said...

mau bgga nye kawan masok situ.
ekeke

annfrendly said...

Gudluck untuk mau..

izzad b* said...

xbangge pon just support jer~(walaupon x undi n x tenggk~)

Solehah said...

hehe..exited juga kan kalo kita kenal org tu..then nnt dia dah femes harap dia jgn buat2 tak kenal kita plk..