Thursday, January 14, 2010

berubah menjadi lebih baik

Hidup sekarang lebih mencabar dan menguji keimanan, kesabaran dan semangat. Nemang susah nak memeulakan babak baru dalam hidup, namaun hidup harus di jalani, walaupon susah n berliku. Bertemu dgn orang baru, ilmu baru dan tempat baru. Namun, pada penghujung hari, itulah pengalaman..
Rindu kawan2 lama, erindui kota melaka, kalan2 dan shopping barangan vintage di Jonker Walk, makan laksa dan cendol di One Conner, bbq di pantai Tanjung Puteri, mandi air panas di Gadik, Xlupa menonton Tentangan Dendam dan Murid Tok Ayah bersama housemate, makan masakan Jumud terutama ayam masak merah berhantunya,ha2 mungkin satu hari nanti aku akan melawat diorang.peace

9 comments:

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

gile ah~
dah ley ajo aku masak~

i'msosupernotcool said...
This comment has been removed by the author.
i'msosupernotcool said...

dat wat make our life awesome n precious...
missing each other..

ini blog wirdah said...

ouh.tgh rindu kwn2 lama juga niyh.sgt2 rindu!

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Pada suatu perkenalan yang baru
yang tidak disangka-sangka
satu jalinan persahabatan
di antara kita

dek keluhuran
ketulusan hatimu
sifat memahamimu
dalam mengeratkan hubungan

dalam jalinan persahabatan
sesungguhnya
kunci sebuah persahabatan
adalah pengertian dan kepercayaan

Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

Salam dari kami sorry agak lama tak menyinggah blog ko.... seperti biasa kami agak sibuk sikit... sorry ye....

hans said...

hahahhaha
baru2 weeks dkt shah alam tu

izzad b* said...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ : leh2 nanti aku ajar msk kunung n9!
i'msosupernotcool yap, its true
ini blog wirdah :hahaha yap!>_<
Afzainizam :hahaha, thanks!
hans :2lahkan..

Farid Fernandez said...

ok.. sudah follow... follow me back ok. :)

izzad b* said...

thanks!!