Monday, August 10, 2009

minggu yg sibok!

dah berabad ku x mengupdate blog nie.


1.malas nak menulis.
2.keje yang berlambak.
3.internet sakai.

berbalek kepada tajuk td, minggu nie ku amat sibuk n xtau kenape xde mood nak buat ape. just berjalan x ingat dunia n menghabiskan duit.hahaha.but it was fun.


khamis 13.08.09



pergi tengok wayang bersama housemate.walaupon awalnyer nak kluar dgn org lain but apehal, housematenyer pasal. kluar tgk wayang land of the lost.oklah lawak.then kluar makan n the best part is kene saman.malas nak cakap banyak bayar jerlah.walaupon ade suara2 lantang yg memberontak.(sabar hans.. hahahaha)

jumaat 14.08.09.

pergi tgk wayang lg. kali nie bersama dgn housemate gak, hans, jumud n acid.kali nie tgk gi joe lak.best2, sampai terjadinya satu aksi yg x dpt dlupakan n menakotkan.ape die? malas nak cakap.

sabtu 15.08.09

kali nie keluar dgn rozi, ajoi, dayah n wan. p eye on malaysia.walaupon panas nak terbakar diri nie, but demi kawan2 n senior tersayang p jer lah.walaupon kaki sakit yg teramat namun gigih berjalan!hahaha.

ahad 16.08.09

keluar dgn sadu n qilah.keluar p pc fair.(walaupon semalam dah p, tapi no hal, kawan2hahaha)then main boling, buat pertama kalinyer ku berjaya mengalahkan diorg, dua games berturut2 kot!hahaha..

kesimpulan, walaupon kejepon xsiap namun hati gumbira!gumbira beb!

p/s: diuit terbang hati senang!






2 comments:

hans said...

wah,bukan aku jer memberontak..semua kut...hahaha

aksi tu panas tu bai...

aksi G.I Joe...
haha

izzad b* said...

nemang wei
getaq lutut