Tuesday, August 25, 2009

melangkah

assalamualaikum kpd semue. xterlambat kalau nak ucapkan selamat berpuasa kepada semue.minggu nie seperti biasa sibuk jer tapi xsedar dri n xtau2 nak buat keje walaupon tinggal beberape minggu lg nak dip show.

pasal study:

  • major.em sebenarnye xtaulah nak ckp, kalau ikutkan ok jer tapi manusiakan, still xpuas hati dgn work sendiri n envy dgn work2 org lain yg gempak n teratur.
  • 3d.bab nie aku paling lemah.coz aku nie bkanlah jenis yg rajin belajar bende2 mcm nie.ok just ok but..... xsure bak gambarkan skrang.still kelabu malap.
  • class en.yus.same mcm cik yus tertangguh aje.bukan malas but kene buat keje lain dlu.sorry en.yus syang en.yus!walaupon senang(just powerpoint) but still mampu menyumbang markah n hopefully bantu naikkan gred aku.insyallah...

p/s:alam ramadan >_<

3 comments:

hans said...

best dowh ko
tak payah ko tgok muka abang ko dkt umah tu
haha

izzad b* said...

abang ko lah!hahaha
sian die warga emas yg dpinggirkan!

rahimie said...

dah tu buat la keje...haihh..dok taip blog mmg ler..hahahaha